Tillbaka till Startsidan!



bloglovin

OM MICHELLE...
F15, bosatt i Västra Götaland. Intresseras av att åka teamåkning/konståkning, umgås med vänner och att fotografera. Strävar inte efter något speciellt mål när det gäller kameran, utan gör det mest för skoj skull. Detta är fotobloggen om hennes liv. Skapad i augusti 08 och tas med inte så stort allvar!

K a t e g o r i e r

MICHELLES PERSONLIGA
- Dagboken
- Lilla Michelle
- Livet i bilder
- Konståkningen
- Socialitet
- Mode & Outfits

FOTO
- Detaljer
- Djur
- Landskap
- Natur
- Objekt
- Random
- Ätbart & Drickbart

KREATIVITET
- Blogg & Design
- Illustration

ÖVRIGT
- Allmänt
- Kladd
- Tips & Trix

F ö r f l u t e t

2010
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2009
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2008
Augusti September Oktober November December

Idag är det nyårsafton!

.... Datum: 2008-12-31 | Tid: 13:34:19

Hej då 2008, och hej 2009! För det är väl det enda man kan säga? (: Hur som helst, jag ska fira nyår som vi alltid brukar göra - hos mina kusiner. Galna släkten från Skåne kommer med. Och ja, det där "galna" stämmer. Dom är lite konstiga, det måste erkännas! ;)
Det ska i alla fall bli skoj ikväll. Fint med raketer, men lite läskigt också. Djuren här hemma får panik.. och dom ska vara själva när det smäller som värst.. stakarna. Men dom har överlevt förr.

Om ni tänker på bilden, så är det ju ingen nyårsbild. Passar kanske mer som en "god jul". Men det var så att jag hade ute Trixi (ena ungen i den gamla kullen) och satte upp henne på fönsterbrädan. Under fönstret låg mammas yllesockar, så Trixi fick låna dom. Hon blev söt, tycker jag ^^ Hihi.

Men nu måste jag önska er alla en riktigt god nyår! Tack för detta året :)

Väntar på Sara

.... Datum: 2008-12-29 | Tid: 17:39:17
Snabb uppdatering.
Har tränat. Sitter nu här och väntar på att Sara ska komma. Hon borde komma om några minuter. Hon tog bussen. Vi ska spela Rayman, tror jag. Inte den Rayman som finns på Wii och allt sånt, utan Rayman 2.. en gammal hedlig för oss <3

*Hugs*


Trött..

.... Datum: 2008-12-27 | Tid: 22:27:13

.. är just vad jag är.
Jag sa ju som vanligt, att jag skulle blogga men det blev också som vanligt. Att jag inte gjorde det :) Så jag ska verkligen försöka i fortsättningen.
Nu är jag i alla fall inte sjuk längre, och det är hur bra som helst. Fast egentligen har jag lite hosta kvar men det var inget som hindrade mig från att träna hela dagen i alla fall.
A.n.g bilden; Inte bästa bildkvalitén till att börja med men jag tror att ni överlever. Men dessutom så bjuder jag ju på den ;)

Många hugs!

Julafton!

.... Datum: 2008-12-24 | Tid: 20:57:06

När väl den stora dagen är här får man feber och mår skit. Fick ligga i farmors soffa halva dagen och inte göra något. Den perfekta julen. Inte precis, va.
Men nu mår jag bättre. Febern är borta sen några timmar, fast nu har jag extremt ont i halsen. Det har tyvärr blivit lite värre. Imorse kunde jag knappt prata!
Men hur som helst. Återkommer kanske mer om det imorgon. Orkar inte så mycket mer just nu.
Den första illustrationen är på plats då. Brukar inte illustrera, så detta var ett försök. Fast har gjort det nån gång innan. Kommer förmodligen fler bilder vart efter :D
Julkramar!

Granen är uppe..

.... Datum: 2008-12-23 | Tid: 22:10:50

Nu är julgranen pyntad och klar!
Den blev faktiskt ganska fin tycker jag. Likaså bilden. Börjar få lite kläm på det här med att göra bilder nu. Blir oftast ganska nöjd och så. Denna bilden är en utav dom jag blivit mest nöjd med faktiskt. Kommentera?
Hade inte så mycket mer att säga just nu mer än att vi sitter och tittar på bingolotto som sagt. Just nu är det paus :)
Kramar på folket ♥

Myskväll

.... Datum: 2008-12-23 | Tid: 19:02:09
Sitter nu här och väntar på att bingolotto ska börja. Det har blivit lite av en tradition att kolla på det dagen före julafton, och traditioner är ju till för att följas. Sen håller pappa på att såga till granen så att han kan ta in den och vi kan börja pynta. Bättre sent än aldrig.. Fast vi brukar vanligtvis inte vara såhär sena med det.
Älskar dagen innan julafton. Eller snarare kvällen då.. hehe. Mys mys. Men det som förstör lite är att jag har en ganska så hemsk hosta. Usch. Hade feber igårkväll.

Nu ska jag bara sitta och slappa lite. Imorgon blir det först hem till farmor och sen bara fira jul med familjen.
GOD JUL! <3



Jul, jul, strålande jul

.... Datum: 2008-12-22 | Tid: 21:23:42


Julstäming på topp? Inte för mig. Sitter fortfarande här halv-sjuk. Men jag hade lust att lägga in bilden. Sa ju att jag skulle fixa några, så..
Tror att jag tar och går och lägger mig snart. Hoppas jag mår bättre imorgon för då ska den ena chinchillaungen flytta till Gotland! :(
God natt, och hoppas ni mår bättre än vad jag gör..

22 december 2008

.... Datum: 2008-12-22 | Tid: 19:42:17
Herregud vad dagarna går fort. Snart julafton ju! Men jag börjar typ bli förkyld eller nått, för jag har ont i halsen :( Inte nu till jul, snälla!
Jag kände det redan imorse innan träningen, och sedan när jag var med Linn blev det ännu värre. Pufh!

Men jag ska i alla fall snart försöka sätta ihop sidorna till farmor och farfars julklappar, och jag och pappa ska kolla lite på teve och äta hamburgare. Hihi. Ha det så bra,
Merry Jul <3


Ingen julbild, men ska fixa några i photoshop nu :D

I'm a happy child

.... Datum: 2008-12-21 | Tid: 20:24:50
Såhär nära jul måste jag väl endå uppdatera, tycker jag, så ska göra ett försök.. hehe.

Idag har i alla fall mamma, pappa och jag varit och inhandlat lite till jul, och jag fick en palestinasjal bara helt sådär. Tyckte den var väldigt fin faktiskt, och nu ska jag ha den på jul eller nyår :)
Har desutom suttit hela tre timmar och grejjsat med farmors fotobok. Farfar fick också en. Nu är det bara till att sätta ihop sidorna och sen är de klara! :D

Är inte sjalen fin? älskar den! :)

Kram och god jul <3

Renovering på G

.... Datum: 2008-12-17 | Tid: 20:23:13
Ska renovera bloggen lite. Enventuellt ny design som snälla Bäcciz har erbjudit sig att göra. Hon är hur snäll som helst asså.
Sen har jag tänkt att lägga in lite roligare bilder och så. Flera kategorier. Har än så länge i stort sett bara en.
Vet inte när allt kommer men det börjar väl snart att komma lite smått ^^,
Kramkram <3

16 december 2008

.... Datum: 2008-12-16 | Tid: 16:01:35
Ja, då satt jag här igen. Inte så länge sedan jag bloggade senast. :]
  Dagen har varit ganska okej. Vi gick och kollade på Patrik 1,5 med klassen och dom andra i skolan. Jag har sett den innan, men den är ganska bra. Vi slutade efter det så då åkte jag bussen hem precis som många andra. När jag kom hem fanns det inte så mycket att göra. Ganska tråkigt, så jag satte mig här efter en stund. Men ska träna sen.

Ska kanske vara med Emma och Linn på lördag och dom kanske ska sova över. Kommer bli skoj i så fall! Hoppas hoppas :]

Well,
Kram och God jul på er!


Ingen julbild, men det kommer kan jag lova :)

Den efterlängtade tävlingen!

.... Datum: 2008-12-13 | Tid: 20:04:48
Jag har inte skrivit på aslänge. I know. Jag sa ju att jag skulle uppdatera någon gång i veckan, men det blev inte så. Har inte orkat eller haft lust. Det har varit så mycket just nu. B.l.a har Malene faktiskt varit här och idag var det tävling :D
  Vi kom på andra plats av fyra lag. Ett lag mindre än vanligt, eller kanske två.
Men jag tycker att det var skitbra. Med tanke på att det var första tävlingen för säsongen :)
Fast för nybörjarlaget gick det inte alls lika bra. Tre fall och det slutade med en seg femte plats - sist. Men innan fallen var det jättebra, och nästa gång tar vi dom ;)

Tack för en grymt rolig dag. Nästa tävling kommer det gå ennu bättre :D
Kram på alla!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥