Tillbaka till Startsidan!



bloglovin

OM MICHELLE...
F15, bosatt i Västra Götaland. Intresseras av att åka teamåkning/konståkning, umgås med vänner och att fotografera. Strävar inte efter något speciellt mål när det gäller kameran, utan gör det mest för skoj skull. Detta är fotobloggen om hennes liv. Skapad i augusti 08 och tas med inte så stort allvar!

K a t e g o r i e r

MICHELLES PERSONLIGA
- Dagboken
- Lilla Michelle
- Livet i bilder
- Konståkningen
- Socialitet
- Mode & Outfits

FOTO
- Detaljer
- Djur
- Landskap
- Natur
- Objekt
- Random
- Ätbart & Drickbart

KREATIVITET
- Blogg & Design
- Illustration

ÖVRIGT
- Allmänt
- Kladd
- Tips & Trix

F ö r f l u t e t

2010
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2009
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2008
Augusti September Oktober November December

En liten humla

.... Datum: 2009-07-31 | Tid: 21:54:05


Hej på er igen! ♥.
Har egentligen inte så mycket att säga just nu. Nä, utan jag ville bara bjuda på en liten bild som jag fotade i Dalarna. Egentligen var det inte meningen att jag skulle knäppa av detta fotot heller. Jag satt och skulle ta bilder på dessa blommorna, och helt plöstligt kommer en liten humla flygande och sätter sig på den ena. Som tur är hann jag precis fokusera och klicka på knappen innan den flög iväg! :). Hihi. Vad tycker ni? Jag själv gillar den!

God natt, vi hörs imorgon igen!

Dalainköpen

.... Datum: 2009-07-31 | Tid: 19:04:26




Det var alltså detta jag spenderade pengarna på!
De rosa leggins-byxorna var ett riktigt fynd från Gina Tricot! Från början låg priset på 299:-, men dom hade reat dom flera gånger och kostade nu 49! Sen var det den rosa tröjan från Lager70 som låg på 79. Även den hade dom sänkt med 90:-. Men själva plagget kommer egentligen från Only. Sist men inte minst inom klädfronten, har vi de vita jeansleggingsen, men som det dock inte var någon rea på. 119:- även dom från Lager70.
När vi var i Nusnäs passade jag även på att köpa den söta gråa dalahästen vid namn "Gustaf". Den kostade 269:- eller något sådant, men det var trots allt en jubileumshäst, och det fanns bara en kvar på lager.. som då blev min lilla polle! :D.

Blev nöjd med mina fyra inköp från Dalaområderna :).

Bilderna från Dalarna!

.... Datum: 2009-07-31 | Tid: 16:33:02

Såklart besökte vi Nusnäs, även om vi redan har varit där några gånger innan!


Gillade dom här hästarna, men köpte dock ingen.


Dalhalla! Det var riktigt häftigt där :).


Det blev även lite bilder på blommor, som vanligt...


Lite utsickt över Siljan en kväll på campingen.


Igår när vi åkte hem stannade vi på en gård där det fanns söta små kaninungar! ^^.

Det var lite bilder det, och lite sammanfattande. Vi har kollat och besökt det mesta, skulle man väl kunna säga. Lite hade vi sett förut. Det var skönt att komma bort, men ännu skönare att komma hem :).
Kommer troligtvis publicera ännu ett inlägg sedan... på mina inköp! ;). Köpte lite saker nämligen. Hihi. Men nu ska jag bara slappa lite först. Sitter med chinchillaungen Mandel i fammnen.

Puss!

Home, sweet home

.... Datum: 2009-07-31 | Tid: 16:14:24
Nu är jag hemma igen! Kom hem igåreftermiddag men orkade faktiskt inte sätta mig vid datorn direkt. Men nu är jag ju här, och ska strax publicera ett inlägg med lite bilder från dessa dagarna. Inte så jättemånga, men det räcker nog :).

Vi hörs om en liten stund igen då. Puss & kram <3.

Ett extra inlägg

.... Datum: 2009-07-26 | Tid: 08:36:52




Det blev trots allt ett inlägg till. Men i så fall är det ju bara en bonus ;). Ville bjuda på ett par bilder som jag fotade igårkväll med pappas kamera. Vi var var nämligen hemma hos några släktingar. Blev desutom ganska nöjd med dessa. Kommentera nu massor så jag har något att besvara när jag kommer hem! :D.

Puss, och Nu säger jag hej då!


Snart säger jag hej då!

.... Datum: 2009-07-25 | Tid: 16:56:47


Om ni möjligen undrar vart jag har hållt hus idag så kan jag meddela att Rayman 2 fungerar igen. Ni vet nog alla vad det innebär ;).
Imorgon åker vi på semester upp till Dalarna! Är borta ungefär en vecka. Vet att jag meddelar detta lite sent, men aja. Kameran ska självklart med, så jag hoppas på att det kommer bli många bra och fina bilder. Föresten så ska vi mellanlanda hos min kompis Malene och hennes familj. Sover där en natt innan vi åker vidare. Det ska bli skoj att träffa henne igen! Men som sagt, när jag kommer hem blir det bilder.. och det gillar vi? :). Desutom har jag lite annat info som jag ska meddela då, och jag kommer inte blogga mer förens jag kommer hem igen. Så att ni vet!
Njut medans jag är borta, men sakna mig inte för mycket! ;D.

Men under tiden kan du ju göra mig lite glad också? Det gör du genom att lägga till mig på bloglovin! Då missar du inte alla bilder som jag skänker till er när jag väl är hemma. Don't forget it! <3.

Smått irriterad... men inte på er!

.... Datum: 2009-07-24 | Tid: 19:55:51


Har nu fikat ute på altanen! Pappas arbetskompis och hans familj är här ;). Det var mums med kaka. Hihi.
Men jag kan ju meddela att jag är riktigt besviken på mitt kära Rayman 2, som inte går att spela något vidare bra. Det går att sätta på det och spela det precis efter att man har installerat, men sedan säger det stopp! Usch, är riktigt irriterad :(. Det måste gååå. Fast jag tror inte att jag ska skriva mer nu. Då tar jag bara ut min frustation här, och det är ju ändå lite fel!
Vi hörs kanske senare igen, eller imorgon. Puss & kram i alla fall! <3.

Speldags

.... Datum: 2009-07-24 | Tid: 12:07:32



Det blir troligen en lugn dag idag. Ska nog sätta mig vid den andra datorn snart och spela Rayman 2 igen. När jag väl har börjat spela, kan jag inte sluta! ;). Även ifall jag och min klasskompis Sara varvade det i 5:an. Haha. Ja, så skoj kan det vara!
Desutom så kanske jag letar fram ett annat gammal spel som jag själv har spelat i flera år. Man kunde snabbt och enkelt klicka fram det förut. Men sedan vi bytte dator har det typ försvunnit. Men ska försöka leta fram det sedan ändå :). Är riktigt spelsugen nu. Vet inte varför. Det är ganska sjukt egentligen.
Vad ska ni göra idag? Har ni fint väder? Här är det mulet men det regnar i alla fall inte!

Puss! Vi hörs sen!


Lämna en kommentar!

.... Datum: 2009-07-23 | Tid: 21:57:22


Nu vill jag veta vad just DU tycker om min blogg!
Du behöver inte prenumerera på den för att få svara. Alla är välkomna :). Allt detta för att bloggen ska bli så bra som möjligt för er läsare, men för mig också såklart. Säg om det är något ni saknar. Så lämna gärna en kommentar! Skulle vara mycket trevligt.

Regnig dag = mysig dag!

.... Datum: 2009-07-23 | Tid: 20:38:56


Gick ut på en fotorunda förut, och kom hem för drygt en timme sedan. Fotade b.l.a denna bilden. Även ifall den blev lite sådär halvsuddig så tycker jag att den blev ganska bra :).
Har varit med Linn idag igen! Vi satt inne hela dagen och myste. Först spelade vi Rayman 2, sedan blev det till att krypa upp i soffan och kolla på Tyra Banks Show och sedan Top Model. Efter det påbörjade vi en film ;). Det har ju regnat i stort sett hela dagen. Fast nu är det uppehåll, och har varit ett tag. Mysigt värre!
Hoppas ni har det bra. Det kommer nog ett inlägg till sen <3.

Puss!

En liten "pro-outfit"

.... Datum: 2009-07-22 | Tid: 21:31:48


Var i centrum med Linn idag och köpte denna "jeans-jackan". Tycker den är så himla söt :). Förut när jag kom hem så tog jag fram min svarta kjol med prickar på, som jag sydde själv nu i slutet av sjuan. Sedan tog jag ett vitt linne och mitt halsband med ett hjärta på för att prova. Vad tycker ni? Fint, fult, sött, vidrigt? ;). Jag tycker det blev ganska bra. (Men ignorera de urkassa bilderna. Färgen är helflumig, men orkade inte lägga ner tid på det) Fast ni ser ju bilderna i sin helhet! :).
Jackan kostade i alla fall 399:- på Zara. Den var tydligen ganska ny i affären!

Förlåt också för väldigt sen uppdatering idag. Gick upp 08:43 imorse bara för att hinna duscha, äta frukost och eventuellt blogga i lugn och ro innan jag skulle träffa Linn, men tydligen satt jag istället lite för länge framför teven. Haha!
Puss & kram - vi ses imorgon istället!

Milda

.... Datum: 2009-07-21 | Tid: 17:12:14


"Som smöret i en ask,
är Milda gjort' utav sockersött slask"
;).

Vart är solen?

.... Datum: 2009-07-21 | Tid: 14:17:41

Bild från Linns sommarställe.

Vilken grå, mulen och blåsig dag. Snälla, inte idag också! Jag vill ha sol nu. På riktigt. Dagar som denna sitter jag bara inne och degar, och det är inte skoj längre. Soooleeen? :).
Ska fråga mamma sedan om vi kan åka ner till Gina Tricot idag eller imorgon. Hittade ett par plagg för någon vecka sedan, och vill nu se om dom eventuellt finns kvar. Desutom så åker vi kanske till Dalarna i helgen. Men jag skriver mer om det senare eller någon annan dag ;).
Nu ska jag kolla bloggar och efter det blir det nog till att äta! Have a good day <3.

Puss!

Nytt musik-tips på plats!

.... Datum: 2009-07-20 | Tid: 19:13:17

Gjorde ett till musik-tips.
Den här gången är det låten Billie Jean med Michael Jackson! Jag tycker att denna låten är helskön att lyssna på. Vet inte varför. Kan lyssna på den hur många gånger som helst känns det som! ;). Den har härlig rytm och han sjunger så bra. Hade helt enkelt bara lust att tipsa lite om den. Men ni kanske redan har hört den?

Kommentera gärna ^^.

Ett litet inlägg & några små bilder

.... Datum: 2009-07-20 | Tid: 14:41:32


Bilder från Linns sommarställe.

Förlåt för ganska sen uppdatering idag. Jag fixade lite andra småsaker på bloggen, så egentligen har jag varit här ett tag :). Men det skadar ju inte med ett litet inlägg också, plus några små bilder!
Idag händer det antagligen inte speciellt mycket. Måste träna på flygskär nu i sommar, och jag har i stort sett inte tränat någonting. Våran tränare har sagt att vi ska ha som mål för oss själva att lyfta 20 cm högre. Hehe, vi får väl se hur det blir med den saken ;p. Fast det är inte så att vi lyfter jättelågt, men lite högre kunde det ju ändå ha varit. Så här blir det till att öva!
Vad händer hos er idag då? Har ni fint väder? Här är det faktiskt sol. Helt fantastiskt ju! ;).

PUSS!