Tillbaka till Startsidan!



bloglovin

OM MICHELLE...
F15, bosatt i Västra Götaland. Intresseras av att åka teamåkning/konståkning, umgås med vänner och att fotografera. Strävar inte efter något speciellt mål när det gäller kameran, utan gör det mest för skoj skull. Detta är fotobloggen om hennes liv. Skapad i augusti 08 och tas med inte så stort allvar!

K a t e g o r i e r

MICHELLES PERSONLIGA
- Dagboken
- Lilla Michelle
- Livet i bilder
- Konståkningen
- Socialitet
- Mode & Outfits

FOTO
- Detaljer
- Djur
- Landskap
- Natur
- Objekt
- Random
- Ätbart & Drickbart

KREATIVITET
- Blogg & Design
- Illustration

ÖVRIGT
- Allmänt
- Kladd
- Tips & Trix

F ö r f l u t e t

2010
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2009
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2008
Augusti September Oktober November December

BEN & JERRY!

.... Datum: 2009-05-31 | Tid: 17:56:20


Foto: Michelle (jag)  |  www.michanzs.blogg.se

Det finns inget bättre tillfälle och äta B & J-glass än detta alltså! Så det gjorde jag både igår och idag. Underbara väder, I love it ♥.


Mors dag

.... Datum: 2009-05-31 | Tid: 17:01:57

Foto: Michelle (jag)  |  www.michanzs.blogg.se

Förlåt för dålig update igår. Satt i pyjamas till runt kl. 12 och sedan kom Emma hit. Hon och jag skulle åka med en annan Emma till träningen. Hihi. Efter det när jag kom hem orkade jag inte logga in på bloggen, tyvärr. Men det tar jag igen idag förhoppningsvis :).
Var hos farmor med familjen och små-kusinerna denna dag. Vi åt lite mat och sedan var det dags för tårtan. Nån väldigt god med blåbär och typ grädde. Mums! Strax innan vi skulle åka snodde jag pappas kamera och tog kort. B.l.a denna. Ni kommer få se en hel del sådana här bilder framöver, tror jag. Hoppas ni gillar de ;).
Desutom har det ju varit hur skönt och fint väder som helst i helgen! Äntligen sooommar!
Vad har ni gjort en helg som denna då?

Puss!

Bubblies

.... Datum: 2009-05-29 | Tid: 15:54:39

Foto: Michelle (jag)  |  www.michanzs.blogg.se
Fotade dessa bilder här om dagen.

Oh, thanks God its friday!
Mer kan man väl inte säga eller? Jag kommer ihåg att jag tänke i början av veckan "Nej, inte en vecka till", och helt plöstligt är veckan (alltså skoldagarna) slut? Tiden går grymt fort nu för tiden. Det är både härligt och inte lika härligt på olika sett.. men det orkar jag inte ta upp nu.
Idag är det träning igen! Ska bli så himla skoj. Hoppas bara att min fot vill sammarbeta med mig idag. Eller, oj. Jag har nog inte skrivit om det? Näe. Men det är så att jag kanske har en spricka i ett litet ben i vänsterfoten. Ungefär vid ankeln. Har haft ganska ont i några veckor nu, men det är enbart när jag väl har på mig skridskorna. Annars känner jag ingenting. Det är ett såpass litet ben. Pappa ringde doktorn i början av veckan, och hon sa att det kanske var bäst att jag stod över några träningar. Men nej, aldrig i livet. Inte såhär nära sommaren! Men ska i vilket fall som helst till sjukhuset och kolla det på tisdag. Då får vi ju se hur det är..

Puss! :).

A little pink flower

.... Datum: 2009-05-28 | Tid: 20:18:34

Foto: Michelle (jag)  |  www.michanzs.blogg.se

Konstig dag..
Jag och mamma skulle ju åka iväg idag och kolla på det som jag skrev i föregående inlägg. Det gjorde vi också, men tröjan fanns bara i storlek M och det är ju lite förstort. Men skorna hittade jag.. på sett och vis. De gula var helt slutsålda och skulle inte komma in på marknaden igen, så jag satt i ångest mellan de svarta och de röda. Till slut blev det de svarta eftersom jag känner många som har de röda redan och jag har även ett par ballerinaskor i den färgen, och då är det ju inte lika skoj. Vill nämligen ha olika fäger på mina skor. Jag tänker smart, jag ^^.
Men sen så tänkte jag passa på att även prova och eventuellt köpa ett par chinos som jag också velat ha ett tag. Men nej såklart, så fanns det inte min storlek där heller. Varför händer detta Alltid mig? Allt jag vill ha är för det mesta alltid slut.. riktigt surt är det.
Men jag ska fjäska med Emma och se om vi kan åka in till stan och kolla på GT där på söndag istället. Hoppas bara hon inte har något annat för sig! :).

Nu ska jag sluta klaga på ett litet tag så ni blir glada.
Puss! <3.

Måste inköpas!

.... Datum: 2009-05-27 | Tid: 19:09:45

Mini-kollage: Michelle (jag)  |  www.michanzs.blogg.se

Detta är bara ett måste att köpa för mig!
Skorna har jag velat ha ganska länge, men sen har jag inte "orkat" göra något åt min längtan efter de. Det låter nog sjukt.. haha. Och tröjan var det meningen att jag skulle köpa för några veckor sedan fast i rött, men så fanns den inte så jag köpte en liknande istället. Den var slut i stort sett överallt men nu ser jag massor som har den. Blir riktigt arg när jag ser det. Men det är inte så konstigt att folk har de. De har tydligen kommit in igen och nu har jag bestämt mig för att jag ska köpa den i blått istället ♥.
Fick en sådan där kick att jag känner att jag bara måste ha dessa grejor på en gång. Så nu ska jag och mamma åka iväg direkt efter skolan imorgon och kolla :).
Vet att jag är lite efter och att många har detta.. men aja. Michelle is my name, you know. Inte så att jag menar att man måste köpa detta, men jag märker alltid saker senare än normalt folk ändå.

Puss!

Bild på myskatten

.... Datum: 2009-05-26 | Tid: 15:40:04

Foto: Michelle (jag)  |  www.michanzs.blogg.se

Dumma regn!
Och så regnar det igen, ja. Har ju löpträning sedan som det numera alltid är på tisdagar. Skoj, som jag har sagt förut. Men inte lika skoj om det regnar :/.
Känner mig bara allmänt uttråkad just nu, så jag ska nog inte skriva mer. Då kommer inlägget bara bli mer tråkigt än vad det redan är, tyvärr.
Men innan jag avslutar måste jag bara säga Stort Tack till alla ni hela 6 prenumeranter som prenumererar på min blogg! Blir verkligen jätteglad för varje ny som lägger till mig. Så, om just du nu råkar besöka min blogg, och sitter här och läser detta och Inte redan prenumererar så får du mer än jättegärna börja med det! Tack alla! :D.

Puss!

Jag går i världens finaste lag

.... Datum: 2009-05-25 | Tid: 17:54:59

Vet tyvärr inte vem som fotade denna bild, men det var i alla fall från den sista tävlingen nu för säsongen.
Lägg märke till den fina isen som nästan var helt spegelblank! Det var därför jag valde denna bild :).


Veckan har precis bara börjat..
men ändå längtar jag till att få komma och träffa alla tjejer igen, få ta på mig skridskorna och att helt enkelt bara få vara där - i ishallen! Trivs verkligen där, kan inte säga mer. Haha. Detta låter nog töntigt men jag måste bara få skriva av mig lite.
Från träningen i lördags så fick jag en sådan här "tävlingskick" igen. Det mååste bara bli tävlingssäsong snart. Helst så fort som möjligt, så skynda! Även fast jag vet att närmaste tävling är i december.. :/.
Vi gjorde ett jätteskoj steg tillsammans. Våran tränare kör verkligen hårdträning med oss för att vi ska kunna ha Level 3 på vårat program nu kommande säsong. Men det är bara skoj!
Föresten, detta är sådant inlägg som jag kommer gå och kika tillbaka på många gånger, och sedan tänka "Åh, det var då, det. Nu är ju allt igång.. nästan slut till och med..".
Så blir det alltid, och det är både bra och dåligt!

Puss!

En liten blomma på ett litet foto..

.... Datum: 2009-05-24 | Tid: 20:12:23

Foto: Michelle (jag)  |  www.michanzs.blogg.se
Blev väldigt nöjd med denna bilden som jag fotade igår. Så vad säger ni, bra eller dålig? ;p.

Dagen spenderades tillsammans med min lilla Linnlönn!
Alltså Linn. Var med henne idag som sagt. Vi var hemma hos henne och fjantade runt lite hur som helst i hennes gamla lekstuga och på hennes rum. Vi cyklade också ner till Konsum för att köpa glass och då passade hon även på att visa mig runt lite i området som hon bor i.
En rolig och flumig dag blev det i alla fall.. som tur är. Fast så brukar det bli när man är med denna tjejen ;) <3.

Kraamisar!

Mer och fler blommor

.... Datum: 2009-05-23 | Tid: 13:41:32

Foto: Michelle (jag)  |  www.michanzs.blogg.se

Fler blommor på beställning (av mig)!
Men det som är så himla bra med blommor är att de alltid (oftast) blir bra på bild! Sen gäller det ju såklart att få en bra bildkvalité på bilderna också, och det är jag ju inte den mest bästa på. Men ibland går det, och ibland inte. Denna gången gick det väl sådär..
Nu är altanen i stort sett klar föresten. Massor av fina blommor har idag planterats så ni kan ju räckna med att det kommer komma ännu fler blombilder snart. Men jag hoppas ni gillar de. Kommentera mer än jättegärna! :).
Har träning idag kl. 16:30 så nu ska jag bara slappa lite. Ha det bra!

Puss! ♥

Blommor fotade för några veckor sedan

.... Datum: 2009-05-22 | Tid: 20:48:27


Foto: Michelle (jag)  |  www.michanzs.blogg.se
Förlåt för världens dåligaste bildkvalité. Men jag gillar själva bilden i sig.

Bra dag med Sofia.
Var med Sofia idag. Vi var på ett ställe och hade skoj. Åkte in till stan i stort sett. Finns inte så mycket mer att skriva om det. Eller jo, Sofia är en isbit! ;p.
Har precis ätit lite. Mamma och pappa ska nog gå in till grannarna om en stund. Vet inte om jag ska hänga på, för har träning imorgonbitti och vet inte om jag orkar. Heheh ;).
Vad har ni gjort idag då alla söta läsare? <3.

Puss!


Drinks a lá Michelle

.... Datum: 2009-05-21 | Tid: 21:20:53





Försökte göra nån typ av smoothie förut. Dom såg jättefina ut, men smakade dessväre! ;p.


En på miljonen

.... Datum: 2009-05-21 | Tid: 18:46:02

Fotade bilden nån gång nu i eftermiddags när mamma och pappa byggde upp det nya staketet. Hade lust att lägga in den, så vad tycker ni?

Mycket bloggning på bara en dag.
Ja men så blir kan det ju vara ibland :).
Nu är altanen i stort sett klar. Staketet är som sagt uppbyggt och plattorna är soppade. Det ända som saknas är gräset som ska växa i rabatten. Tror det kommer bli fint när det väl är klart. Jag hjälpte till och soppade och ränsade lite. Känner mig duktig! ;p.

Nu ska jag gå ut en stund till tror jag, och imorgon ska jag och en kompis hitta på något skoj!
Pussens ♥

My self

.... Datum: 2009-05-21 | Tid: 13:48:31


Bara för att inlägget imorse var en aning tråkigt, så får ni en bild på mig. Och ni ser ju själva hur bildkvalitén är. Tog den nämligen med min webkamera. Och desutom så ser jag kritvit ut i ansiktet p.g.a ljuset. Jag fick damp på det, men orkade inte göra något åt det ;p.
Aja, here I am.. och snyggare har man ju aldrig varit.

Godmorgon!

.... Datum: 2009-05-21 | Tid: 09:08:13
Japp, nu sitter jag här. Klarvaken och med mackor, fil och te brevid mig. Teven står på och mamma och pappa sover. Mysigt ^^.
Bestämde mig för att gå upp mycket tidigare idag och bara ta det lungt genom en avkopplande frukost, och njuta utav att det är långhelg. Ville inte sova bort en bit av den fantastiska morgonen ;p.
Jag gillar nämligen att vara uppe på morgonen. Speciellt när solen lyser. Det är så härligt. Tänk er en varm sommarmorgon.. och så kanske man bara sover förbi den? Haha, inte för mig.
Men aja, nu ska jag sluta tjata så mycket som jag gör. Ha det bra! ♥

Puss!

My eye

.... Datum: 2009-05-20 | Tid: 19:19:08

Tråkig bild, jag vet. Men hittade ingen roligare för idag ;).

Äntligen ledig i några dagar nu då!
Jag tror knappast jag behöver tjata mer om hur glad och hur skönt jag tycker det är. Haha.
Föresten, så är snart bloggen helt klar! Bara en eller två saker till som måste fixas. Och det är ju inte min förtjänst till att den blev så klar som den är just nu heller, om man tänker på designen och kodningen. Nää, för det är ju Rebeccas! :D.

Kanske bloggar mer sen ikväll, för detta inlägget blev ju världens tråkigaste på alla sett och vis.

Kraamar! :).