Tillbaka till Startsidan!



bloglovin

OM MICHELLE...
F15, bosatt i Västra Götaland. Intresseras av att åka teamåkning/konståkning, umgås med vänner och att fotografera. Strävar inte efter något speciellt mål när det gäller kameran, utan gör det mest för skoj skull. Detta är fotobloggen om hennes liv. Skapad i augusti 08 och tas med inte så stort allvar!

K a t e g o r i e r

MICHELLES PERSONLIGA
- Dagboken
- Lilla Michelle
- Livet i bilder
- Konståkningen
- Socialitet
- Mode & Outfits

FOTO
- Detaljer
- Djur
- Landskap
- Natur
- Objekt
- Random
- Ätbart & Drickbart

KREATIVITET
- Blogg & Design
- Illustration

ÖVRIGT
- Allmänt
- Kladd
- Tips & Trix

F ö r f l u t e t

2010
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2009
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2008
Augusti September Oktober November December

Hej igen.

.... Datum: 2009-01-24 | Tid: 19:20:18

Charmiga lilla kissekatten ^^,

Förlåt för att jag inte har skrivit på aslänge! Men i helgen var faktiskt jag och lagerna och tävlade i Jönköping. Det gick asbra desutom. Andraplats med ungdomslaget och förstaplats med nybörjarlaget! Bättre kan det ju inte bli :D
Nybörjarlaget gick från femteplats till förstaplats, fast dock var det bara fyra lag med denna gången. I ungdomsklassen var det sex st lag. Vi vann över dom som kom på förstaplats förra gången. Nu var det ett nytt lag som vann, som inte var med på den första tävlingen.

Men faktiskt.. till helgen ska vi till Stockholm. Ett lycka till skadar ju kanske inte? ;p

Vanliga frågor

.... Datum: 2009-01-12 | Tid: 20:13:25
Hade lust att svara på lite frågor. Inte så skoj, men endå. Man måste ju variera sig lite. Kanske tråkigt med bara vanliga blogg-inlägg hela tiden ;p

Dagens humör: Ganska okej
Dagens klädsel: Jeans, vitt/blått randigt linne och svart tröja
Dagens frisyr: Utsläppt med en hårnål
Dagens naglar: Omålade :)
Dagens låt: Gammal sång - Veronica Maggio
Dagens saknad: Inget speciellt
Dagens längtan: Tävlingen i helgen!
Dagens begär: Vet inte
Dagens missbruk: Äpplepaj (:
Dagens ekonomi: Bra
Senaste bilfärd: Ungefär 2 timmar sedan
Senaste filmen du såg: Minns inte, men såg säkert nån i dagarna
Senaste ringda telefonsamtal: Hem
Senaste bubbelbadet: Ett tag sen..
Senaste spelade cd: Hahah, minns inte
Senaste gången du grät: Eller inte grät, snyftade lite förra tisdagen :P
Senaste måltiden: Mellanmål

Bakat :)

.... Datum: 2009-01-11 | Tid: 20:18:04

Idag bakade jag då äpplepaj. Den var faktiskt god! Men jag råkade bränna mig lite när jag skulle ta ut den ur ugnen.. huhu. Klumpigt värre ;)

Föresten så var jag och pappa och kollade på en ny mobil till mig idag. Jag vet precis vilken jag vill ha.. och så var den slut :( Varför händer det alltid mig? Det känns så i alla fall. När jag vill ha något är det inte ovanligt att det är slut. Hahah. Men jag är faktiskt nån typ av otursmänniska. Det har jag konstaterat tidigare..

Kram från meei.. :]

Outfits

.... Datum: 2009-01-09 | Tid: 16:13:56

Förlåt återigen för den dålig uppdateringen. Jag ramlade och skadade knät i tisdags på träningen och hade väldigt ont.. det är lite därför jag inte bloggade just den dagen. Men varför jag inte har bloggat de andra dagarna vet jag inte xD

Hur som helst..
Jag brukar ju vanligtvis inte lägga in outfits så mycket, men idag hade jag lust. Jag syftar mest på att min blogg är en fotoblogg mer än något annat nämligen ^^

Kofta från Rut m.fl.
Vitt linne från H&M
Jeans från H&M


Man kan säga att detta inte precis är nyinköpt. Koftan är nog de plagg som är "nyast" av dessa tre och den köpte jag i sommras. Det fanns en vit också, med bruna rosetter (det är nämligen rosa rosetter på den, fast det syns inte på bilden. Förlåt för bildkvalitén). Gillar i alla fall koftan mycket, den är söt.
Kram på er ♥


Frozen day

.... Datum: 2009-01-05 | Tid: 20:57:04



Så därja! Nu är bilderna här, som jag sa att jag skulle lägga in. De två som är i längst upp fotade jag imorse. Det var i stort sett det första jag gjorde när jag vaknade. Hahah ;p

Nu får ni allt kommentera lite också. Vilken tycker ni blev bäst? Dessa tre är ju såklart inte dom ända, men några utav dom som blev "bäst". Jag själv föredrar nog mest den som är längst ner. Vinterkramar ♥

Ps. Datorn slutade att fungera förut. Så nu är vi tillbaka på ruta ett - igen..

Datorn funkar igen!

.... Datum: 2009-01-05 | Tid: 12:31:06
Ni såg ju rubrikern.. och då förstår ni kanske att jag är glad? (: Pappa hade tagit med den till sitt jobb och hans ena arbetskompis är duktig på datorer, så han hade fixat det! Fast vi vet inte än om minnet på den har försvunnit, men han trodde inte det. Så nu blir det bilder igen!
Fast.. i för sig så sprang jag ut i morse och fotade. De bilderna hade jag tänkt att lägga in från den här datorn. Fast det spelar ingen större roll. Ni kommer endå få se dom, vare sig jag redigerar dom från den här eller den andra :) Troligtvis lägger jag in dom senare idag eller kanske imorgon. (Tror föresten jag inte hinner imorgon så det blir nog idag) Men vi får se.

Kramis! <3

Hemma :)

.... Datum: 2009-01-04 | Tid: 18:10:32

Jag har sovit borta inatt. Vi var på läger med laget och övernattade.. så nu behöver ni inte fråga om det :)
Uppdaterar återigen lite snabbt. Har ju heller ingen bild som jag brukar, och det är för att våran dator ska lämnas in imorgon och jag brukar oftast göra mina bilder på den. Men nån dag blir det fler bilder ändå ;)
Nu ska jag bara ta det lite lungt. Är fortfarande trött efter två dagars träning och ingen sovmorgon. Ha det bra..

See you later, amigo! ♣


Dumma dator

.... Datum: 2009-01-02 | Tid: 12:51:53
Snabb uppdatering igen.
Igårkväll hände något konstigt med våran dator så den bara stängdes av. Själva datorn tror vi funkar, men inte skärmen. Den har i för sig krånglat nått sånt här liknande innan.. men det är så enormt störande. Jag är orolig för att alla mina bilder ska förvinna (jag har mina flesta där nämligen) och då blir jag inte lite sur! Jaja, vi får vänta och se. Tur att jag har min dator i alla fall :)

Jag funderar på om jag ska följa med mamma ner till centrum sedan. Jag tror att jag gör det, bara för att ha nått att göra.
Kanske skriver lite mer sen, men det är inte alls säkert.
Kram sålänge! (Och jag lär hålla er uppdaterade a.n.g datorn, räkna med det. Nörd som man är!)

Första inlägget detta året!

.... Datum: 2009-01-01 | Tid: 18:20:48


Försökte knäppa några fina bilder igårkväll, men min kamera kändes ovanligt seg och det var så rakarns kallt om händerna så de blev väl sådär ;p

Ja, då var det ett nytt år igen. Känns som om det inte alls var länge sen senast man stod där på berget med släkten och såg ut över stan när alla raketer smällde och det skulle bli 2008.. nu är det ungefär 364 dagar kvar till nästa nyår, och då ska det dessutom bli 2010! Tänk att det har varit 2000-tal i 10 år då. Wow (: Men tänk också på åren som aldrig kommer tillbaka. Det är ju nästan sorgligt. Tänk att många utav oss som lever idag fick uppleva när det skulle bli år 2000. Det är faktiskt ganska häftigt! Åren går fortare för varje nyårsafton som passerar, känns det som..
Men nu ska jag inte tråka ut er. Det är ju trotts allt ett nytt år, och jag ska inte börja detta året med att tjata ;)

Hej 2009!