Tillbaka till Startsidan!



bloglovin

OM MICHELLE...
F15, bosatt i Västra Götaland. Intresseras av att åka teamåkning/konståkning, umgås med vänner och att fotografera. Strävar inte efter något speciellt mål när det gäller kameran, utan gör det mest för skoj skull. Detta är fotobloggen om hennes liv. Skapad i augusti 08 och tas med inte så stort allvar!

K a t e g o r i e r

MICHELLES PERSONLIGA
- Dagboken
- Lilla Michelle
- Livet i bilder
- Konståkningen
- Socialitet
- Mode & Outfits

FOTO
- Detaljer
- Djur
- Landskap
- Natur
- Objekt
- Random
- Ätbart & Drickbart

KREATIVITET
- Blogg & Design
- Illustration

ÖVRIGT
- Allmänt
- Kladd
- Tips & Trix

F ö r f l u t e t

2010
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2009
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2008
Augusti September Oktober November December

Sweet dreams

.... Datum: 2009-06-30 | Tid: 21:39:17

Fotade denna idag när jag var på altanen och solade! ^^.

Det blev ingen badning idag, får se om det blir av imorgon istället. Emma ska ringa när hon kommer hem från sin sjukgymnast någon gång runt kl. 13. Hoppas vi kan hitta på något. Har verkligen lust att bada. Stan lockar inte lika mycket längre. Eller nej, så ska jag inte säga. Men det beror helt på vilket väder det är imorgon! :).
Ska snart duscha nu. Sedan är det nog sängen som gäller. Föresten så köpte vi en ny bil idag. Den ena gamla har blivit påbackad så den ska typ skrotas, tror jag. Vi hämtar den nya på fredag i alla fall ;p.

Pussisar & god natt!

Konståkningslägret del 1

.... Datum: 2009-06-30 | Tid: 17:10:07

Det var i stort sett blå himmel hela veckan, och hur skönt är inte det på en skala? :D.


Första kvällen var väldigt mysig. Jag, Linn och Emma traskade ner till havet och satte oss för att njuta av den sista solen för dagen.


Jag har nu konstaterat att sådana här (havstulpaner?) river upp fötterna på än!


E + L + M = photoshot! ;).


Som vanligt blev det även lite bilder på blommor.. hehe. Denna knäppte jag när vi var pågväg från havet.


Och det var ju inte liiite maneter heller. Usch, det var faktiskt ganska äckligt. Några timmar senare hade dom sjunkigt till botten. Det var aldeles slemigt! ;s.

Här var del 1 av bilderna från lägret. Ni trodde kanske att det skulle vara en massa bilder på skridskor och sånt? Nej faktiskt inte, det blev inte en ända bild på det ;). Denna veckan har i alla fall varit väldigt skoj! Del 2 kommer nog imorgon skulle jag tro! :).
Senare idag ska jag och pappa åka till hans arbetskompis och bada i hans lilla vik. Skönt ska det bli. Och anledningen till att jag inte bloggade i förmiddags var för att jag satt på altanen och solade lite. Hihi.
Puss & kram, vi hörs senare <3.

Dessa linnen skulle inte skada!

.... Datum: 2009-06-29 | Tid: 22:06:02

Haha, det blev trots allt ett inlägg till idag ;).
Älskar dessa linnen! Desutom så behöver jag fler helt vanliga "linnen" och inte bara kortärmade te.x tröjor. Föresten så vill man ju ha lite somriga plagg nu. Det lär ju behövas :). Jag och Emma ska höras av på onsdag. Det är inte säkert att vi ska göra något, för hon ska till sin sjukgymnast. Men det tar väl inte hela dagen, hoppas jag. Ska i så fall försöka fjäska ner henne på stan och in på Gina tricot. Gud vad glad jag skulle bli om jag hittade dessa söta! Världens tur skulle jag ha då! :D.
Nej, nu måste jag faktiskt gå snart. Det är ju en dag imorgon också! :).

Puss! - igen.

You can't see my dreams..

.... Datum: 2009-06-29 | Tid: 21:07:41

Fotade denna bilden när jag var vid sjön med Emma och Linn för några veckor sedan! ;).

Sitter och halvkollar lite på Lotta på Liseberg. Har i stort sett inget annat för mig. Jag blev förkyld i slutet av lägret så nu rinner näsan och det kittlas i halsen. Jobbigt det kan vara alltså! Fast i tisdags så ringde mamma till mig och sa att Molly (min chinchillahona) hade fått två små bebisar. Dom är som vanligt hur söta som helst. Tog lite bilder på dom förut så det kommer väl antagligen in på bloggen här i dagarna ^^. Dom är verkligen sjukt söta. Ni måste se dom. Extra spännande är det ju om ni inte har sett chinchillaungar innan ;p.
Nu ska jag gå och ge gnagarna lite mat! Men vi ses imorgon :D.

Puss!

Midsommarhelgen i (blom-) bilder

.... Datum: 2009-06-29 | Tid: 15:07:55

Det var väldigt fint landskap där. Äkta sommarkänsla fick man!


Det var en hel drös med sådana här blommor. Vilket håll man än vände sig åt såg man bara lila, rosa och blåa "majskolvar".


Tycker denna bilden blev ganska bra. Speciellt om man kollar på blommorna i bakgrunden :).


Dessa blommor befann sig vid en mysig liten bro. Gillar även bakgrunden på denna - färgen på himmelen.


Vi gick på en fin liten landsväg. Bara en bit bort kan man se järnvägsledningarna och rälsen.


Det var så himla varmt denna dag! Man hade bara lust att lägga sig i gräset bland alla blommor ;p.


Såg inte det lilla krypet på den rosa blomman förens jag tog över bilderna på datorn. Den ser nästan lite äcklig ut.. eller är det bara jag som tycker det?


Underbara sommar! Gillar verkligen den här bilden :D.


Mitt halsband som jag köpte på Gina tricot och det oranga linnet med mönster som kommer från New Yorker. Detta hade jag på mig på midsommar.


Var såklart tvungen att smaka på B & J's Cookie Dough. Den var mycket smarrig! Drack desutom Ramlösa som ni kanske ser :).

Detta var då lite bilder från midsommarhelgen. Blev typ bara på blommor, jag vet. Men hade faktiskt inte lust att fota något annat. Hoppas det duger lite i alla fall? ;).
Men bilder på havet som är fotade på lägret kommer ju också! Håll utkik. Kram!

Hemma = uppdatering!

.... Datum: 2009-06-29 | Tid: 11:59:29

Är nu äntligen hemma, och ska stanna här ett tag. Det har varit väldigt skoj på konståkningslägret och jag har fått ut mycket utav det :). Men nu laddar jag för en bildbomd med bilder från både Skåne (midsommarhelgen) och från lägret! Skåne-bilderna kommer upp på bloggen senare idag, och dom andra eventuellt imorgon.
Hoppas ni har ett underbart sommarlov! Trevlig fortsättning :).

Puss!


Hemma igen!

.... Datum: 2009-06-21 | Tid: 10:57:39

Bild tagen vid sjön nu i veckan.

Nu är jag hemma igen! Det har varit ganska så skoj därnere. Det är ju så mysigt med allt landskap och så, menar jag. Knäppte ganska många bilder igår när vi var på promenad längs åkrarna. Tänke lägga in några bilder nu, men så funkade inte mitt internet. Istället så laddade jag över bilderna på familjens dator (där jag sitter nu) och tänkte installera Photoshop som pappa konstigt nog har tagit bort. Men så funkade inte hårddisken som den skulle så det gick inte :(. Så nu känns allt väldigt jobbigt. Hade ju räknat med en bildbomd nu. Men tur att det finns något internet i alla fall, här hemma.
Desutom så åker jag ju på konståkningsläger idag. Åker runt kl. 15. Kommer hem om en vecka. Ska även där försöka ta massor av bilder. Det är ju inte långt till havet från där vi bor under veckan, så det ska nog bli bra. Så ni kan ju räkna med att det kommer väldigt många bilder om en vecka igen. Hoppas ni håller ut :/.

Puss! Hoppas ni har haft en fin midsommar :).

Snart åker jag!

.... Datum: 2009-06-18 | Tid: 15:02:47

Bild fotad igår.

Slänger in ett sista inlägg innan jag ger mig av. Hoppas verkligen på bloggning i helgen, ska ni veta. Gör mitt bästa med att lyckas med detta ;). Haha!
Nu ska jag bara fixa några sista grejor. Om en timme sitter vi nog i bilen. Avresan blev visst några timmar tidigare. Ska ha kameran i högsta högg!
Ha en underbar midsommar allihopa! <3.

Gult är fint?

.... Datum: 2009-06-18 | Tid: 11:00:09

Lite överexporterad bild, men jag gillar den!

Sitter här och försöker skala en clementin. Den går väl sådär halvbra, skulle jag säga. Vilken liten rackare! Den vill visst inte bli uppäten :/. Haha! Jag försöker roa mig själv.. som ni kanske ser.
Idag bär det alltså av till Skåne med familjen! Jag ska eventuellt ta med min dator, men jag är inte säker på om mina släktingar har router eftersom jag inte har trådlöst. I så fall blir det ju ingen bloggning i helgen, men eftersom jag troligen kommer ta en massa fina bilder på landskapet därnere så kanske jag istället roar mig med att redigera dom. Då är det också säkert att det kommer en hel bomb med bilder så fort vi kommer hem. Annars får jag väl fjäska till mig några minuter vid deras dator istället ifall det skulle knipa ;).

Puss!

Mitt fina armband!

.... Datum: 2009-06-17 | Tid: 20:10:41


Ignorera mitt lår på den nedersta bilden. Det ser ser tjockare ut än vad det egentligen är ;p.

Fick detta fina armbandet av Linn idag! Hon köpte det i Turkiet och jag tycker det är väldigt fint :). Passar i stort sett till allt. Tror att jag ska ha det på midsommar. Ska även ha den söta blåvit-randiga skjortan som jag köpte i lördags med Emma (skrev ju ett inlägg om det) och mina chinos. Det blev i alla fall kärlek till detta armbandet direkt. Det är snäckor på det ^^. Så sött.

Föresten, ville bara säga att min familj ska fira midsommar i Skåne. Vi åker ner imorgon runt kl. 18 så jag hinner blogga innan. Kommer hem på lördagkväll igen för på söndageftermiddag ska jag på konståkningsläger och är borta en vecka! Kommer sakna bloggen lite, men hoppas ni överlever! ;). Bilder kommer!

En mysig dag vid sjön

.... Datum: 2009-06-17 | Tid: 19:18:44

Det var väldigt fint väder, faktiskt. Det blåste i för sig lite då och då. Men man ska inte klaga!


Glittrande vatten är det bästa som finns! Och det var ganska varmt i det också.


Vi hade köpt med oss vindruvor och...


.. bullar som vi satt och mumsade på! :). Väldigt gott.


Det kom änder och hälsade på några gånger också. Tyvärr stannade dom inte så länge.


En bild som jag knäppte på några strån vid en buske. Den blev fin, tycker jag.


Såklart var det en hel del flum och skratt också, denna dag!

Var (som ni kanske ser?) vid sjön idag med Emma och Linn. Skulle ju från början bara vara med Linn, men Emma hängde också på :). Vi tog vårat pick och pack och stack upp till sjön för att njuta lite. Dock ingen badning, eftersom Linn har skadat sig. Så vi gjorde henne sällskap på land istället! Vi hittade en egen liten plätt att sitta på med en massa träd runt omkring. Vi hade våran egen lilla myshåla ;). Skönt att bara vara där.. och höra vattnet skvalpa mot stenarna. Detta kallar jag sommar!

Lite hjälp kan behövas...

.... Datum: 2009-06-16 | Tid: 22:06:57
Någon som vet hur man får länkarna i menyn och även hur man får länkarna där man ser hur många kommentarer man fått osv. under varje inlägg att bli gämnstora med texten? 
Fattar verkligen inte. Har försökt flera gånger.. men nixpix. Det funkar inte. Frågade Rebecca (www.rwestling.blogg.se) men hon visste inte riktigt heller. Så om någon kan får ni jättegärna lämna en kommentar! :).

Ni ser ju även länken till Rebeccas blogg som ett exempel. Den är en size förstor.
Desutom är jag inte sådär jättebra på koder. Håller fortfarande på att lära mig förfullt :).

Sommaren är här nu, tror jag!

.... Datum: 2009-06-16 | Tid: 20:35:26

Det har varit sol båda dessa dagar! Så himla skönt alltså. Hoppas verkligen att våran varma sak däruppe i himmelen har tyckt detsamma, och vill stanna kvar hos oss. För det vore ju så tråkigt om den inte ville det, menar jag.
Ska vara med Linn imorgon. Hon kom hem från Turkiet i helgen där hon har varit i en vecka. Ska bli skoj och se hur brun hon har blivit. Kommer ändå, i vilket fall som helst, bli avensjuk på henne ;p.
Vad tycker ni om bilden föresten? Fotade den nu när vi kom hem från farmor :).

Puss, så ses vi!

Färgglatt ska det vara

.... Datum: 2009-06-16 | Tid: 11:56:15

Fotade Sarahs söt armband som hon glömde hos mig igår. Hon skulle hämta dom idag, tror jag :). Jag gillar i alla fall de här armbanden. Man blir glad på något sett (?).
Idag blir det nog ner till farmor. Följde nämligen inte med förra gången. Det blev att jag testade en grej i Photoshop istället ;s. Men idag ska jag med! Det har jag lovat.
Har nyss ätit frukost och sitter fortfarande i pyjamas. Ska snart göra mig iordning. Antar att denna dagen kommer bli väldigt lugn annars. Föresten, vad ska ni göra på midsommar?

Pussar!

Mer "körsbär"

.... Datum: 2009-06-15 | Tid: 11:36:05


Idag ska jag vara med Sarah. Sitter och väntar på henne. Hon kommer om ca en timma tror jag. Vet inte riktigt vad vi ska göra, för vi har inte bestämt något. Men vi kommer väl på något.. hoppas jag ;).
Det är sol ute idag! Fantastiskt ju. Blå himmel, fast några moln är det allt. Men det är ljusa moln, och ljusa moln betyder Inte regn-time. Och det är bra! :).
Vad ska alla ni göra idag då?

Vi ses - kramar på er!