Tillbaka till Startsidan!



bloglovin

OM MICHELLE...
F15, bosatt i Västra Götaland. Intresseras av att åka teamåkning/konståkning, umgås med vänner och att fotografera. Strävar inte efter något speciellt mål när det gäller kameran, utan gör det mest för skoj skull. Detta är fotobloggen om hennes liv. Skapad i augusti 08 och tas med inte så stort allvar!

K a t e g o r i e r

MICHELLES PERSONLIGA
- Dagboken
- Lilla Michelle
- Livet i bilder
- Konståkningen
- Socialitet
- Mode & Outfits

FOTO
- Detaljer
- Djur
- Landskap
- Natur
- Objekt
- Random
- Ätbart & Drickbart

KREATIVITET
- Blogg & Design
- Illustration

ÖVRIGT
- Allmänt
- Kladd
- Tips & Trix

F ö r f l u t e t

2010
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2009
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2008
Augusti September Oktober November December

Synchronized skating Competition

.... Datum: 2010-02-19 | Tid: 15:27:48


Tävling imorgon! Och jag är inte lite pepp!!

There is nothing in the world that we can't overcome, remind that! Nu visar vi dom, eller hur tjejer? :).

Flätband/skärp "Belle Belt"

.... Datum: 2010-02-18 | Tid: 19:28:36
Jag nämnde ju i inlägget innan att jag hade varit i stan. Har ju som sagt ingen bild på allt jag köpte, men jag tänke ändå visa en utav sakerna!


Belle Belt, 60:- på Monki.
Man har ju det som ett skärp ungefär. Man kan ha det på lite olika nivåer, vad jag tror. Jag har det svarta. Det är superfint och gulligt. Jag tänkte bara ha typ ett linne, "Belle beltet", en kofta och ett par leggings/jeanstights/jeans att matcha till. Enkelt och sött, enligt mig! ^^.
Det finns dessa färger, inklusive ett vaniljvitt. Konstigt att den färgen inte är med på bilden? Aja, såg den i alla fall i affären.

Kisses!

Lever jag? Svar ja! BEVIS på det kommer här!

.... Datum: 2010-02-18 | Tid: 18:05:45
Alltså, detta är ju nästan skrattretande. Jag har tänkt på bloggen ibland, och tänk att jag ska uppdatera med åtminstone ett inlägg. Men nej, "jag orkar inte". Haha! Ursäkta, men här har ni i alla fall något.
Egentligen har jag Massor, med stort M, att berätta. Fast jag känner att jag inte har den tiden just nu :).
Tävlingssäongen rullar på, suuperkul! SM snart. Vi har dessutom varit i Finland i slutet av januari. Hur kul som helst, kan man säga mer?! Sedan har det väl hänt lite annat smått och gott med. Jag har sportlov nu! :D.
Har haft träning varje dag den här veckan. Igår var vi på laserdome med laget, och efter det blev det stan med Emma. Hittade MASSOR av fina saker! Inte supermycket kanske, men väldigt fina plagg. Önskar jag kunde visa.. men har inga bilder just nu.

Det har ju varit snö i typ 2 månader nu. Gött, men ändå inte. Har inte sett regn sedan år 2009? Låter skumt. Hur som helst. Hellre snö än regn. Men nu vill jag allt ha lite vårkänslor här. I alla fall lite varmare.. och sol. Ja tack!

Nu ska jag fixa lite saker. Detta blir tyvärr ett bildlöst inlägg. Har både kommit ifrån bloggen och kameran ganska mycket. Men lev med det, snälla. Ska försöka uppdatera någon gång inom några dagar igen. Ska dock tävla på lördag! :).
Vi hörs,
kisses!