Tillbaka till Startsidan!



bloglovin

OM MICHELLE...
F15, bosatt i Västra Götaland. Intresseras av att åka teamåkning/konståkning, umgås med vänner och att fotografera. Strävar inte efter något speciellt mål när det gäller kameran, utan gör det mest för skoj skull. Detta är fotobloggen om hennes liv. Skapad i augusti 08 och tas med inte så stort allvar!

K a t e g o r i e r

MICHELLES PERSONLIGA
- Dagboken
- Lilla Michelle
- Livet i bilder
- Konståkningen
- Socialitet
- Mode & Outfits

FOTO
- Detaljer
- Djur
- Landskap
- Natur
- Objekt
- Random
- Ätbart & Drickbart

KREATIVITET
- Blogg & Design
- Illustration

ÖVRIGT
- Allmänt
- Kladd
- Tips & Trix

F ö r f l u t e t

2010
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2009
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2008
Augusti September Oktober November December

Toddeelooouu (hej alltså)

.... Datum: 2010-07-29 | Tid: 19:31:08

Baseball jacket 249:-                                                   Bas linne 99:-

Var i stan med mamma och hennes syster idag. Köpte detta. Alla har ju typ sånna jackor, och jag har alltid varit skeptisk till dom innan. Trodde aldrig riktigt att dom passade mig, men jaja, jag köpte denna... & det blev faktiskt ganska bra! :) Sen blev det ett militärgrönt linne (ser dock inte ut så på bilden). Bas linnen är alltid bra att ha liksom, haha! Lånade bilderna från Ginas hemsida (och ni kanske fattade att det var därifrån plaggen kom?, hehehe) eftersom jag inte orkade fota själv.
Nu ska jag ta något och äta, ha det gött, haaajjjjj dooo

Bättre än inget

.... Datum: 2010-07-26 | Tid: 22:20:26

Här är 2 bilder till från Visby. Det blev ändå inte så jätte många som jag först trodde. Aja!

Har inte lust att skriva något speciellt idag. Berättar bara lite fort.
Var ute och sprang tidigare idag med pappa. Men kunde inte springa så fort eller ge max pga. mina knän. Får ont i dom under sommaruppehållet på sommaren när det inte är några träningar. Orkar inte berätta om det just nu så vi tar det en annan gång. Sen har jag även varit med mamma nere och handlat och läst ute på altanen 2 gånger om, faktiskt :) Börjat läsa Anne Franks dagbok igen, som jag läste första gången sommaren 2007. Den är riktigt bra...!
Det var allt, p o s s !

För att göra en lång historia kort

.... Datum: 2010-07-25 | Tid: 22:10:37
Det turkosa armbandet köpte jag i Visby för 20:- på marknaden. Det röda är kompisarmband med Emma! :)

Hej å hå! Jag har inte speciellt mycket för mig, så jag tänkte skriva lite, okeeeeeyyy...

Igår var vi ju som sagt hos mina kusiner. Det var faktiskt inte speciellt roligt... eller a, det brukar ju inte vara jätte roligt kanske, men jag hade ändå lust att följa med. Hade ingen lust att sitta hemma. Dom flesta kompisar, vad jag visste då, var ändå inte hemma så, ja.
Mamma går på kryckor nu (hon har stuckat något i knäet) och hon var inte heller helt på humör för att vara där uppe. Vi var ca 25 personer så det var ju rätt mycket folk. Det var ganska kallt också! Låter lite konstigt men det stämde. Så hon och jag åkte hem tidigt. Pappa var kvar. Klockan var ungefär 22:20 och vi kom hem runt halv. Men så precis när vi var påväg upp till huset kom vi på att mamma hade glömt sin väska som nycklarna låg i, och jag hade heller inte med mina, så det var bara att vända... Fast den enorma krisen var att jag var så himla kissnödig, haha! ;) Men i alla fall, så var vi påväg igen, och precis när vi svängde ut på gatan fick jag syn på Trollet! Perfekt, eller inte, men ändå bra. Jag fick stanna med henne medans mamma åkte iväg. Hahaha, alltså! För att inte göra henne undrande om varför jag inte släppte in henne stannade jag kvar längst vägen och lekte lite med henne. Fick vänta ca 20 minuter och det gick ju ganska bra i sig. Trollet var jätte fjäskig och så, så det var ju bara bra... men mindre bra att jag var så himlans kissnödig! Trodde ärligt inte att jag kunde hålla mig ;) Jaja! Det gick bra när mamma väl kom, och Trollet är jätte glad nu för att vi är hemma. Säkert allt detta bara för att vi kom hem "tidigt". Alltid är det något, typ.
Nu ligger hon här en bit bort från mig och ser allmänt nöjd ut! :D Hur var eran gårdag då?

P u s s & K r a m !

Eat my cupcake

.... Datum: 2010-07-24 | Tid: 16:46:47

Om drygt en timme eller något ska vi åka hem till mina kusiner för att grilla. Lite släkt från Skåne och sådär kommer. Helt okej ändå...
Våran ena katt Trollet har fortfarande inte kommit hem sen vi kom hem från Stockholm och allt, i för sig brukar hon ju försvinna när vi är bortresta, och jag är inte precis orolig för henne. Jag saknar henne mest! ♥ Får hoppas att hon kommer snart trollungen.
Förvånar mig lite att jag har börjat blogga igen, jaja. Bättre sent än aldrig, eller nått...! Poss poss!

Hemma från ett awesome läger :D

.... Datum: 2010-07-23 | Tid: 21:00:55

Jag kom hem igårkväll runt halv elva. Då packade jag upp och fixade mig inför kvällen. Hade inte så jättemycket att tömma resväskan på, som tur var, hehe! Sen imorse tog jag sovmorgon, (På lägret gick vi upp kvart i åtta varje dag, och dagarna i Stockholm [vi sov aldrig i Örebro] vaknade jag runt den tiden även då) och passade på att städa i chinchillaburen och ge dom lite annat smått och gott att tugga på :D
Resten av dagen har spenderats mest åt datorn faktiskt, inte så mycket annat... men ganska okej ändå, eftersom vi har varit borta ett tag! ;)

För övrigt så har lägret varit helt awesome bra!! Bästa lägret jag har varit på hittills. Mycket minnesvärt! ♥, om ni frågar mig.
Kommer lägga upp lite bilder med tiden. Vi var i Visby 3 gånger så det kommer bilder därifrån, men ingen från själva lägret eftersom det är lite mer personligt. Get it? :)
Kraaaam! ♣

TRÄNINGSLÄGER PÅ GOTLAND!

.... Datum: 2010-07-09 | Tid: 19:31:54

Heeej! :) Imorgon åker ju jag på konståkningsläger till Gotland i en vecka, och efter det följer några dagar i Stockholm och Örebro! Kommer inte blogga något förens om tidigast 2 veckor. Kommer bli awesome! ♥
Heeeeej dååååå!

Bilden är från lägret förra året, dock inte på Gotland!
Puss! (:

Kissies låt

.... Datum: 2010-07-08 | Tid: 22:56:00

Vad tycker ni om Kissies låt Success?

Jag vet ärligt inte vad jag tycker. Bättre låtar finns det. Och hur mycket dom har omredigerat hennes röst är helt sinnes. Men jaja, huvudsaken är väl att hon tycker den är bra. Enligt mig är den inte jätte dålig, fast inte heller jätte bra! ;) Hahaha, jag vet inte. Ingen aning faktiskt...

 

Har ni inte hört den? Jag har en länk. [ Klicka här! ]

 


Och anledningen för att jag skrev God natt i inlägget innan var för att jag trodde att jag inte skulle blogga något mer idag, haha! Jaja... GOD NATT! ♥

 

 


Detta köpte jag idag

.... Datum: 2010-07-08 | Tid: 21:18:17
Det blev ingen Linn idag, delvis för att det regnade och därmed ingen båt, men sen så skulle hon fixa lite saker inför lägret mm. Men det gjorde inte så jättemycket.

Igår hittade jag en fin tröja på Ginas hemsida som jag ville ha, så jag åkte in till stan själv i förmiddags och skulle köpa den. Fast ett problem! Den var inte så snygg i verkligheten... så jag hittade den här turkosa toppen istället. Har sett dom innan och tänkte köpa en vit från början, men sen så köpte jag en annan volangtopp från H&M.
Men den här turkosa gillar jag väldigt mycket faktiskt! :D.

Sen förut när vi åkte iväg och skulle köpa en ny resväska så gick jag även in i skoaffären. Skulle kolla på gladiatorssandaler, för jag har velat ha ett par sedan förra sommaren. Hittade dessa! ;). Tyckte om dom, trots allt att dom kommer från Skopunkten, som inte är precis bästa affären, men men... dom var ju ändå fina så :).

249:-Skopunkten. Finns i brunt och svart. Vet inte ifall dom har funnits i vitt!

199:-Gina tricot. Finns (som jag såg) i svart, vitt, turkos och rosa.

God natt! :) ♥

"The choice must be yours"

.... Datum: 2010-07-08 | Tid: 17:00:05



Nu ska jag iväg och köpa en ny väska inför Gotland!

Feel the summer

.... Datum: 2010-07-08 | Tid: 16:26:12



Hade bara lust att lägga upp lite sommarminnen sen förra året i repris. Vet inte varför, bara kände för det. Vet att vissa bilder inte är så bra men det skiter jag i (:
Ni måste ju inte kommentera?

Put it on you're carebox

.... Datum: 2010-07-07 | Tid: 20:46:30

Bjuder på en bild för att jag är så snäll! :D.

Imorgon kanske, kanske jag ska med Linn och hennes familj ut med deras båt. Alltså imorgonkväll, ifall det inte regnar, men OM det regnar... så ska vi iväg och eventuellt shoppa eller något ;). Har hittat en jätte fin tröja på Gina som jag vill ha! Hahah :). Jaja, ni fick i alla fall en bild. Det var ju snällt av mig! ♣
På lördag åker jag till Gotland på skridskoläger i en vecka, & efter det ska vi till Stockholm och Örebro några dagar. Sound's good, tror jag! Hehehe, nu ska jag dra mig. See you later amigo! ♥