Tillbaka till Startsidan!



bloglovin

OM MICHELLE...
F15, bosatt i Västra Götaland. Intresseras av att åka teamåkning/konståkning, umgås med vänner och att fotografera. Strävar inte efter något speciellt mål när det gäller kameran, utan gör det mest för skoj skull. Detta är fotobloggen om hennes liv. Skapad i augusti 08 och tas med inte så stort allvar!

K a t e g o r i e r

MICHELLES PERSONLIGA
- Dagboken
- Lilla Michelle
- Livet i bilder
- Konståkningen
- Socialitet
- Mode & Outfits

FOTO
- Detaljer
- Djur
- Landskap
- Natur
- Objekt
- Random
- Ätbart & Drickbart

KREATIVITET
- Blogg & Design
- Illustration

ÖVRIGT
- Allmänt
- Kladd
- Tips & Trix

F ö r f l u t e t

2010
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2009
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2008
Augusti September Oktober November December

Kärlek vid första ögonkastet!

.... Datum: 2009-08-23 | Tid: 20:56:52

Bilden säger antagligen det mesta. Älskar den! Måste helt enkelt åka och kolla. Ganska dyrt, men ändå. Jag tror det är värt det! ;). Måste ha lite höstplagg nu när skolan har dragit igång också.

Puss & kram!
Nu ska jag strax gå och göra i ordning mig för sängen. Skönhetssömnen väntar!

Min lilla modell!

.... Datum: 2009-08-23 | Tid: 19:04:00

Fotograf: Michelle (jag)  |  Modell: söta lilla Lulle

Fotade dessa häromdagen när Lulle låg på altanen och lekte med ett litet bär (se nedersta bilden). Medans hon låg där och rullade omkring och vred och vände sig och försökte nå det där bäret passade jag på att ta fram kameran. Ljuset gjorde så att hennes ögon blev skarpare och det tycker jag blev hur sött som helst! ;). Favoritbilden är nog den i mitten. Hon ser så charmig ut. Men egentligen tycker jag att alla blev förvånansvärt bra för att vara fotade utav mig. Vad tycker ni? ^^.

Förlåt för att jag försvinner lite då och då...

.... Datum: 2009-08-23 | Tid: 18:51:23

Som ni märker försvinner jag lite hur som helst och bloggar inte på flera dagar ibland. Det är för att jag har total bloggtorka. Känns inte som om jag har något vettigt att komma med. Därför drar jag mig för att uppdatera... så nu vet ni det :).
Men idag har jag tagit tag i det hela och ska försöka vara lite mer aktiv! Vet inte hur det går, men ska i alla fall strax lägga in några söta bilder. På vad kommer ni snart att få se! ;).

Återkommer inom några minuter!


Födelsedagsblogg

.... Datum: 2009-08-19 | Tid: 18:38:57

Ville bara säga att denna blogg idag fyller 1 år!
Och va, tänker ni säkert. Men ja, jag vet. Man kan inte tro det med tanke på te.x hur många prenumeranter jag har m.m. Men grejen är den att jag inte sattsade på bloggen från början. För ett år sedan visste jag knappt hur man gjorde och orkade inte heller lägga ner energi på den. Det är kanske inte vad jag gör idag heller, men mer än vad jag gjorde då i alla fall! Det kanske är synd. Jag skulle kunna ha lärt mig så himla mycket mer på detta året. Men jag är ändå relativt nöjd. Jag lever mitt liv som jag vill och därför blev det såhär.

Grattis på min lilla blogg, alltså! :D.
Föresten så får ni, och då menar jag verkligen Får, lägga till mig på bloglovin ifall ni har lust till att göra det! Jag bits inte.. ifall ni skulle undra.

Schooltime

.... Datum: 2009-08-17 | Tid: 14:51:04
Hej på er!
Nu har jag klarat av min första skoldag på läsåret 09/10. Även fast det bara handlade om drygt 1 ½ timma så är det alltid något ;).
Allt var sig likt. Det känns inte alls som om det var länge sedan man var där. Fast det stämmer ju egentligen också eftersom tiden går så himla fort. Men ändå, det var inte alls skoj. Desutom så är inte vårat nya schema det bästa, fast jag trodde ändå att det skulle bli längre dagar än vad det blev. Men nu gäller det att gå upp lite tidigare på mornarna istället. Vet inte om det är bättre eller sämre. Skulle nog nästan säga bättre eftersom man slutar kanske en timma tidigare då! :).
Fast jag kommer nog att vänja mig vid det... hoppas jag. Men en bra sak som får min på gott humör igen är att det är träning senare idag! Alltid lika skoj att få träffa tjejerna!

Nu ska jag kolla in lite bloggar. Bjuder också på en bild som jag hade lite skoj med i Photoshop för en liten stund sedan.

Ni får ha det så bra (speciellt ni som fortfarande har lov, men kom ihåg att jag tar igen det! ;p).





PUSSAR & KRAMAR!

Sista sommarlovsdagen

.... Datum: 2009-08-16 | Tid: 21:10:41

Förlåt för den urkassa bildkvalitén, det hände något med själva "djuret" på bilden.. vet inte vad :S.

Sista sommarlovskvällen 2009! Det är helt sjukt vad denna sommaren har gått fort. Den har bara rusat förbi. Jag tyckte inte alls att det var länge sedan jag uppdaterade dagen Innan skolavslutningen med mitt lilla konstvärk på min rosa kanin (finns under Illustration i menyn). Och nu är den slut, borta, uppäten? Vem har ätit upp mitt sommarlov!? ;o.
Fast lite soft har man ju det ändå. Imorgon börjar jag kl. 11.00 och går bara till 13. Skönt! Kan inte säga mer än det. Antar bara att det är upprop, lunch och prat. Önskar att varje skoldag ska se ut så.
När börjar ni skolan? Om ni redan har börjat, när började ni?

Ha en skön termin! Och ni som börjar i mitten eller i slutet på veckan, ni ska veta att jag har mer lovdagar än er under själva året istället! ;D. (Var bara tvungen att skriva det...)

Godisgröna växter

.... Datum: 2009-08-15 | Tid: 21:25:55




Anledningen till att jag inte har bloggat de senaste dagarna är för att vi har haft besök från Stockholm här hemma. Desutom så har det varit full rulle med träningen! Superskoj såklart ;).

Nu drömmar jag om en systemkamera, även jag. Ska försöka börja spara lite smått. Fast pappa har också börjat fundera på att köpa en ny. Just nu har han en Canon G9. Den är faktiskt ganska bra och man skulle kunna ha objektiv till den :). I så fall ska jag överta den om han inhandlar en ny! Hihi.
Nu blir det att slappa lite innan man går och lägger sig. Ska upp runt åtta imorgon för vi har löp- och fystest med lagen! Puss & kram - sov gott.


Ett litet musik-tips såhär dags!

.... Datum: 2009-08-12 | Tid: 12:57:24
Här kommer musik-tipset som jag nämnde i inlägget innan.
Det är alltså Release me med Agnes. Redan från första gången som jag hörde denna låten, har jag tyckt att den är jättebra. Vet inte varför. Fast den är ju inte precis jätteny, men det var nu för ett tag sedan som jag märkte den.
Har ni hört den? I så fall, vad tyckte ni? ;).

...

Nu ska jag snart gå och göra mig i ordning. Sitter fortfarande här i mina sov-kläder. Haha, så kan det vara ;p.
Ni får ha det så bra så hörs vi igen!
Puss!

Candyflowers

.... Datum: 2009-08-11 | Tid: 15:52:47



Hinner bara skriva lite nu, för jag ska snart byta om till träningskläder. Men jag kan i alla fall meddela att det är sol ute även fast det är molnigt. Det regnade i för sig förut... och det var inte lite heller! ;). Heheh.
Desutom så har jag ett superbra nytt musik-tips på gång. Vet inte riktigt när det kommer upp på bloggen. Antar att det blir när jag har lust, tid och ork. Men det kommer inom några dagar i alla fall så håll utkik :D.
Nu måste jag kila. Ha det så bra allihopa.

Puss!

Grått, blått, vitt, svart & oranget

.... Datum: 2009-08-10 | Tid: 15:21:35


Det känns som om jag är världens dåligaste på att uppdatera just nu. Men igår hade jag faktiskt en ursäkt till det ;). Farmor var här på besök och senare på eftermiddagen/kvällen var det träning. Det var jätteskoj, men efter att jag hade kommit hem var klockan runt halv tio och jag orkade inte med datorn. Så nu vet ni det :).
Men jag hoppas ändå på att jag ska få tillbaka min bloggkick snart. Det vore ju ändå mycket bättre då! Jag har träning idag också, egentligen hela veckan, men jag ska i alla fall försöka uppdatera med ett inlägg om dagen.
Fast förlåt i vilket fall som helst. Hoppas vi hörs imorgon igen <3.

Puss & kram

En kanelbulle

.... Datum: 2009-08-08 | Tid: 18:54:08


Mums! Det var riktigt gott. Och jag tycker faktiskt att bilderna blev lite speciella :). Kommentera mer än gärna!
Nu ska jag kolla på lite bloggar, och efter de blir det till att göra rent hos chinchillorna! Vi hörs!

Världens tråkigaste inlägg (Hej föresten!)

.... Datum: 2009-08-08 | Tid: 18:44:26
Hej på er! Ville bara säga att jag är tillbaka igen. Kom hem igåreftermiddag men hade ingen lust att sitta vid datorn så mycket. Har inte så mycket mer att skriva än att lägret gick ganska bra och att jag tyvärr inte har några bilder att bjuda på från veckan :/. Men imorgon börjar trots allt uppstartslägret av säsong 09/10! :D. Weho!
Men jag ska snart publicera några bilder på min fina och mumsiga bulle som jag åt förut, och då får ni såklart ta del utav det! ;).

Puss!

Bokeh

.... Datum: 2009-08-02 | Tid: 20:38:02


Gillar bakgrunden på bilden. "Bokeh" :). Fotade den för en vecka sedan.. typ.

Hej & förlåt för ännu en dag med dålig uppdatering! Men jag hade verkligen inte haft lust att vara inne på bloggen idag. Jag har istället varit nere hos farmor, tränat på flygskär, provat skridskorna och helt enkelt bara varit lite mer social. Imorgon börjar lägret och om en vecka har säsong 09/10 börjat! :D. Längtar, längtar, längtar. Men jag ska ju sova över hos två kompisar under veckan för att mamma och pappa är på semester, som jag nämnde i förra inlägget. Jag åker imorgoneftermiddag och kommer hem på fredag, skulle jag tro. Vet inte om jag hinner blogga innan jag åker, men tror inte det :/. Men nu vet ni alla fall hur det ligger till!

Puss!

En kladdkaksbit

.... Datum: 2009-08-01 | Tid: 20:29:21



Bjuder på lite bilder från vägen upp till Dalarna. Vi åt på ett café där dom hade sådana här smarriga kakor! ;).

Idag har inte alls hänt mycket. Bara varit hemma. Men det är i för sig skönt för på måndag börjar ett till konståkningsläger som jag ska gå på, och då ska jag sova över hos mina två kompisar några nätter, för mamma och pappa ska på cykelsemester :). Efter det börjar den obligatoriska uppstartsveckan på säsongen. Som jag har längtat! Men det kommer kännas jättekonstigt när inte Tess och Carro är där :(. Saknar dom!
Men nu blir det till att kolla in lite bloggar. Och förlåt för att jag inte har uppdaterat tidigare idag!

Puss & kram