Tillbaka till Startsidan!



bloglovin

OM MICHELLE...
F15, bosatt i Västra Götaland. Intresseras av att åka teamåkning/konståkning, umgås med vänner och att fotografera. Strävar inte efter något speciellt mål när det gäller kameran, utan gör det mest för skoj skull. Detta är fotobloggen om hennes liv. Skapad i augusti 08 och tas med inte så stort allvar!

K a t e g o r i e r

MICHELLES PERSONLIGA
- Dagboken
- Lilla Michelle
- Livet i bilder
- Konståkningen
- Socialitet
- Mode & Outfits

FOTO
- Detaljer
- Djur
- Landskap
- Natur
- Objekt
- Random
- Ätbart & Drickbart

KREATIVITET
- Blogg & Design
- Illustration

ÖVRIGT
- Allmänt
- Kladd
- Tips & Trix

F ö r f l u t e t

2010
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2009
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2008
Augusti September Oktober November December

Första advent

.... Datum: 2008-11-30 | Tid: 18:47:09

Nu är det riktigt mysigt här hemma igen. Julpyntet är uppe. Kanske inte exakt allt men det mesta, vad jag tror. Nu är det bara snön som saknas.. och granen. Thihi.

Föresten, jag har ju inte bloggat på några dagar nu. Det är för att jag inte har orkat eller haft lust. Det har blivit lite för mycket eftersom jag vanligtvis bloggar nästan en gång om dagen. Så tar nog en liten paus nu. Men kommer fortfarande att skriva någon gång i veckan. :]

 


Skoj igår!

.... Datum: 2008-11-24 | Tid: 20:02:29
Det gick hyvsat på uppvisningen igår. Våran ena tränare erkände idag att hon tyckte det var dåligt :P Hm.. ja, vi hade ju ett fall och vi kom i otackt till musiken typ två gånger. Bättre åk har vi ju gjort.. Men huvudsaken är att vi ska kunna träna upp oss till tävlingen på lucia :)

Bloggade inte igår. Jag orkade faktiskt inte, och det skulle endå inte bli så roligt inlägg. Höhö! Men jag vet att ni överlever :)
A.n.g bilden; Tog kort på min trulls (knut) igår efter uppvisningen. Tyckte bilden blev lite häftig, thihi.
Jag har fortfarande lite glitter i min hårbotten trots att jag duschade igår :P
Heddå kompisar! ^^


Uppvisning imorgon!

.... Datum: 2008-11-22 | Tid: 18:08:32

Japp. Då var det äntligen dags för uppvisningen imorgon! Ska bli skoj och det kommer gå jättebra, det har jag bestämt :)

Vi var bara tio stycken på träningen idag. Vissa var på singeltävling. Hoppas det gick bra för dom, men det tror jag.
Jag lärde mig faktiskt en del smarta saker man kan tänka på i programet av vår tränares lillasyster, som åker i juniorlaget. Hihi, så det var ju bra.

Är glad, för Habib ska komma på teve ikväll kl.19.00 på kanal 1. (Habib är en bok från början, och jag och min gamla klass har träffat författaren)

Bilden ser ganska god ut, så jag var tvungen att lägga in den! ^^
Ses troligen imorgon :)


Snöö

.... Datum: 2008-11-21 | Tid: 15:45:30
Imorse när jag vaknade hade det kommit lite, lite snö! Det var även väldigt mycket frost. Men det var fint när det var vitt överallt i alla fall :P
  Det har knastrat under fötterna hela dagen när man är ute. Det låter ganska mysigt, tycker jag. Men det var halt också. Var nära på att halka imorse.
Mysig bild också ^^
Hej då alla! :)


Nyklippt

.... Datum: 2008-11-20 | Tid: 19:47:52
Var och klippte mig idag. Det blev väl sådär. Lite kort, men det beror på att mitt hår var lite slitet också. Drömmer om långt hår igen. Vet en som har jättefint hår :O
  Nästa gång jag går till frisören funderar jag på att färga håret ljusbrunt. Asså, en riktig fin och härlig ljusbrun färg. Min gamla klasskompis har nått liknande. Riktigt fint asså :)
Har nästan lust att gå och färga det imorgon redan..
Ge gärna tips.
Kramis!


Slöis till katt ;)

Sminkig dag

.... Datum: 2008-11-19 | Tid: 19:15:55
Har varit och köpt en massa smink med mamma idag som jag ska ha till tävlingarna. (Pappa följde också med) Hade ju inte allt hemma, tyvärr.
Köpte desutom en ny och bättre mascara och kajal ;) Sen massa annat.

Vi åkte med ungdomsteamets gamla klänningar igår föresten. Det såg riktigt snyggt ut och det kändes som om det var tävling. Vi ska ha dom på uppvisningen på söndag.
  Första åket vi gjorde direkt när vi gick på isen var kanske inte det bästa. Jag ramlde desutom. Snubblade på taggen eller nått.. Humf.
Men snart är våra snygga klänningar klara som vi ska ha iår. Dom är grymt häftiga asså :)
Ha det så bra, gott folk!


Hann inte blogga igår. Pluggade en del och det är ju viktigare än datorn.. Bara så att ni vet!

High School Musical 4?

.... Datum: 2008-11-17 | Tid: 19:28:21

Emma sa till mig igår att om man söker på Hsm 3 kommer det upp massa sådana här bilder om Hsm 4.. Konstigt? Dom sa väl att det bara skulle vara tre filmer? Det är i alla fall vad jag har hört.
Jaja, vi får väl se. Skulle i för sig vara kul om det kunde komma en fyra :)

Det var i stort sett det jag hade och säga idag ;)
Ha det bra, amigos!


Trött efter träning

.... Datum: 2008-11-16 | Tid: 13:38:09
Har haft träning hela morgonen idag. Kom hem för ca 45 minuter sedan.

Det är uppvisning om exakt en vecka. Vi ska ha dom gamla klänningarna. Dom är röda och väldigt fina. Fast jag var faktiskt inte med det året då dom hade dom. Hade inte börjat då än. Det var liksom ett par år sedan. Hihi.
  Vi ska provåka med dom på tisdag. Då ska vi också ha våra tävlingsstrumpbyxor, men mina är lite sönder och det är störande.
Skulle sätta på lite genomskinligt nagerlack så att dom inte går sönder ännu mer förut, men då var det nagerlacket slut så jag fick ta ett ljusrosa med glitter. Haha! Fast det syns inte så mycket och jag tror inte att man tänker på det på isen.
Ciao! ♥


Vi är bästa laget. Jag diggar oss (H)

Träning hela dagen

.... Datum: 2008-11-15 | Tid: 20:47:25
Hade träning hela dagen idag. Först var det träning som vanligt på morgonen, sen tränade jag, Emma, Melina och Sigrid extra på kvällen. Ganska skoj. Men många barn på isen.
Emma följde med mig hem mellan träningarna :)

Min ena katt fick ett litet ryck förut och började rulla runt och bita sig i svansen. Jag var tvungen att ta kort på henne. För söt <3
Kramis bananis!


Fredag, bästa dagen :)

.... Datum: 2008-11-14 | Tid: 16:01:08
Jag diggar fredagar grovt mycket ;) Sista skoldagen på veckan! Tjohej!
  Det är också bara en månad kvar till juluppvisningen, och på söndag är det en vecka kvar till en annan uppvisning :)

Föresten, haha, jag måste berätta en sak som hände efter skolan idag. 
Jag gick med min kompis Sarah till busshållplatsen. Vi hade varit hemma hos henne lite fort innan bussen gick. Sen när vi kom fram var det flera andra som vi känner som stog tillsammans och pratade. Sen helt plösligt fick jag för mig att skoja lite med en tjej som heter Erica. Så jag skulle fråga henne nått. Så var det inte hon!! Det var en främling.
Främlingen:
  - Va?
Jag:
  - Åh.. nej, det var inget!

Haha, snacka om pinsamt x) Kommer nog se mig för lite mer framöver.
Vi sees! :)


En bild som jag fotade i mars iår. Hade bara lust att lägga in den. Inte för att jag längtar till snö så mycket, men endå ^^

En månad kvar till första tävlingen!

.... Datum: 2008-11-13 | Tid: 19:29:18
Yeees! Fattar hur mycket jag längtar. Vi kommer äga.
Om exakt en månad har vi varit på tävling hela dagen, haft hur kul som helst.. och förhoppningsvis åkt hem med seger :P
Men det viktigaste är endå SM, som är till våren. Hihi. Men endå :)

Jag vet att det verkligen inte är rätt läge för detta nu, men jag hittade en söt klänning. Vet inte vart den kommer ifrån för jag hittade den av en ren slump.
Men visst är den söt? :) Passar perfekt i sommarvärmen. Fast jag tror faktiskt ärlig talat att den är för lite äldre. Men what ever.
Kram på alla góoa!


Långa skoldagar..

.... Datum: 2008-11-12 | Tid: 19:10:23
Hatar långa skoldagar. Onsdagarna är dom värsta, bara för att jag är med i dramagruppen. Vi slutar 16.20 och det är i stort sett mörkt när jag går till bussen.
Det regnar idag med, bara för att vi slutade så sent.. då ska det såklart regna också. Det rent ut sagt öser ner just nu. Min ena katt kom in och var en aning blöt.. höhö.

Har pluggat lite. Tråkigt som vanligt.
På SO så ska vi börja med självständigt arbete nu. Man får väljga mellan Asien, Afrika, Nordamerika och Sydamerika att jobba med, och jag har valt Sydamerika. Haha, inte så kul att veta.. men endå :)

Det gick bra på träningen igår när den tekniska specialisten var där. Hon var nöjd med oss. Hon ville komma tillbaka efter första tävling och kolla igen. Våra tränare tyckte att det var bra ;) Vi äger, kan inte säga nått annat!
Hej då alla glada människor :D


Söt bild. Hade lust att lägga in den :)

Regn överallt

.... Datum: 2008-11-11 | Tid: 15:14:33

Imorse när jag vaknade var det ganska okej väder ute. Inget regn och ingen blåst. Men nu? Regnet öser ner.. igen. Mysigt.
Mina skor började att läcka in lite. Hatar det :P

Okej, nu över till något som jag kanske inte tycker är så kul, men som ni kanske tycker. Jag fick 6 rätt på matte-provet. What!!? tänkte jag. Hur kunde jag få det? Och jag som gissade på 14-18. Men nejnej!
Har börjat på ett omprov. Det går faktiskt ganska bra. Jag vet att jag kommer klara det bättre nästa gång. Men det är endå jobbigt och irriterande..

Idag kommer föresten en teknisk specialist och kollar på våran träning. Vi ska ha håret i en tofs mitt på huvudet och ha grundsminkning. Asså mascara och foundation. Ska bli skoj. Då får man en sån där liten "tävlingskänsla" igen ^^,
Ha det så bra :)


Min gosiga halsduk :)


Regnet öser ner

.... Datum: 2008-11-10 | Tid: 20:05:00
Idag har regnet bara öst ner. Blev en aning blöt när jag gick till bussen. Det blåste också. Inte bara lite, utan ganska mycket. När jag stog och väntade på bussen blåste det så att taket på busskuren skakade. Inte så mysigt precis..
Men sen senare på eftermiddagen blev det blått och faktiskt lite sol på himmelen. Haha :P

Vi hade som sagt matte-prov idag, som jag sa förra måndagen att vi skulle ha. Det gick väl sådär. Man skulle ha 8 för att ligga i nivå. Det högsta man kunde få var 25. Jag tror att jag har nånstanns 14-18. Får hoppas på det bästa ;)

Har inte så mycket mer att säga idag,
hej på er kompisar!


Fars dag

.... Datum: 2008-11-09 | Tid: 13:44:41
Har precis ätit med mamma, pappa och farfar så nu är jag mätt.
Min pappa fick en skraplott och ett par nya strumpor som fars dag-present. Men det är ju tanken som räknas ;)
  (Hann inte med att blogga igår. Det var fullt ös hela dagen. Men jag tror ni överlever endå!)

Var på High School Musical 3 med Emma och Linn igår. Den var faktiskt ganksa bra. Jag var nära på att börja gråta när dom var tvungna att säga hej då. Det var ju värsta sorgligt!
Men Zac (Troy) är ju så himla söt. Blir nästan, bara nästan lite sur på Vanessa (Gabriella) och alla andra som känner honom. Haha :P
  Men bara för att han är så söt då, så blir det en bild på honom också! (Y)
Puss å kram! :)